Üye Girişi
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

XH-W3001 220V AC Dijital Termostat

25-05-2022 17:41
XH-W3001 220V AC Dijital Termostat

Merhaba; En sık kullanılan dijital termostat olan aynı zamanda sıcaklık kontrol devresi de olarak kullanılan "XH-W3001 220V AC Dijital Termostat" hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik. Keyifli okumalar dileriz.

 

 

XH-W3001 220V AC Dijital Termostat

 

XH-W3001 AC 220V 1500W Röle çıkışlı bir dijital termostattır. Yüksek hassasiyete sahip bir sıcaklık ölçümü ve kontrol cihazıdır. 0,1 yüksek sıcaklık kontrol hassasiyeti sunar. Sıcaklık kontrol aralığı -50 ile 110 arasındadır. Su geçirmez ve kolay paslanmayan paslanmaz çelik malzemeden yapılmış 1M'lik bir prob içerir.

 

 

 


XH-W3001 Cihaz Kullanımı ve Ayarlarının Yapılması:

 

  Cihazın 1 adet göstergesi bulunmaktadır. Bu göstergede ortam sıcaklığı gösterilmektedir. Cihazda 2 adet buton bulunmaktadır. Bu butonlar ile cihazın ayarları yapılmaktadır.

 

 Cihazın 1 adet göstergesi bulunmaktadır. Bu göstergede ortam sıcaklığı gösterilmektedir. Cihazda 2 adet buton bulunmaktadır. Bu butonlar ile cihazın ayarları yapılmaktadır.

 

  Sol butona bağlı sıcaklık ayarı büyük ise, cihaz soğutucumodunda çalışır. (Sol: 30, Sağ: 20 Soğutucu modu)

 

Sağ butona bağlı sıcaklık ayarı büyük ise, cihaz ısıtıcımodunda çalışır. (Sol: 20, Sağ: 30 Isıtıcı modu)

 

Kısa tuş basmaları ile bu sıcaklık değerlerini görebilirsiniz. Butonlara uzun süreli basarsanız ilgili değerin ayarlarını değiştirebilirsiniz. Uzun süreli basma sonrasında butonlar yukarı ve aşağı işlevi görmeye başlar. İlgili sıcaklığı yukarı ve aşağı butonlara basarak ayarladıktan sonra bir süre beklediğinizde bu değer kaydolur ve cihaz bu değere göre çalışmaya başlayacaktır.

 

  Örnek olarak sol butona bağlı değer 37, sağ butona bağlı değer 38 dereceye ayarlansın. Bu durumda cihaz, kuluçka için ideal ayarlarda olacaktır. Ortam sıcaklığı 37 derece altına indiğinde ısıtıcı aktif olur, ortam ısınmaya başlar. Sıcaklık 38 derece üstüne çıktığında ise cihaz ısıtmayı kapatır. Bu durumda ortam sıcaklığı 37-38 derece arasında dolaşır.

 

NOT: İlgili ayarları yaptıktan sonra cihazın beslemesini kapatıp açın. Ayarladığınız değerlerin cihazda kayıtlı olduğunu görün. Cihaz ayarlarını sıfırlamak isterseniz 2 butona aynı anda basılı tutun, bir süre sonra cihaz ayarları sıfırlanacaktır.

 


NOT: Cihaz ekranında FFF ya da LLL değerleri görünüyorsa veya sıcaklıkta büyük atlamalar oluyorsa, cihazın sıcaklık probu arızalı demektir. Bu prob değiştirildiğinde ilgili sorun ortadan kalkacaktır.

 

 

 

 

Cihazın Bağlantısı:

 


 

 

 

 


Cihaz Tanıtımı:

 


 

 

 

 

Ürünü satın almak için linke tıklayabilirsiniz.

https://www.elektronikport.com/urun/xh-w3001-220v-ac-dijital-termostat-sicaklik-kontrol-devresi-1

 

 

 

 



 

 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.